Electronic Music Production Night στο Six Dogs!

Ο καθιερωμένος θεσμός σε Λονδίνο, Μιλάνο, Βερολίνο κ.ά. του παγκόσμιου εκπαιδευτικού φορέα SAE, το Electronic Music Production Night έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, συστήνοντας στους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής το νέο αίμα παραγωγών!
Την Πέμπτη 18 Απριλίου, στο πρώτο EMP Night θα βρεθούν έξι νέοι παραγωγοί για να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό τις δουλειές τους όπως προέκυψαν στο πλαίσιο του EMP Course, τόσο από καλλιτεχνικής όσο και τεχνικής σκοπιάς, λίγο πριν κυκλοφορήσουν από τα label Plasteline και Flexibilia.
Στη συνέχεια τα decks θα αναλάβουν δύο καταξιωμένοι παραγωγοί και συνεργάτες μεταξύ άλλων του EMP Course, οι Σεραφείμ Τσοτσώνης και Timewarp, κλείνοντας το πρώτο EMP night με ήχους από όλο το φάσμα της house μουσικής
.
Το ΕΜP Night διοργανώνεται με αφορμή το EMP Course, μέσα από το οποίο οι σπουδαστές συνεργάζονται για τη δημιουργία της δικής τους παραγωγής με καταξιωμένους παραγωγούς της ηλεκτρονικής σκηνής, όπως οι Σεραφείμ Τσοτσώνης, Σταύρος Φώσκολος (Throttler), Lee Burton, Aris Kokou και πολλοί άλλοι. Οι δουλειές των σπουδαστών κυκλοφορούν από την Plasteline και τη Flexibilia.
EMP Night by SAE Athens
Showcase by:
Damn Clam - Change
Another Greg - Dive Deep
Special Technique - Flexible
g.kay - Wait For The Bell
ChrismatiK - Funky Lies
Gimme Mor - Hold My Hand (feat. Lowbss)

SiX D.o.g.s.

(Αβραμιώτου 6-8, Μετρό Μοναστηράκι)
Είσοδος Ελεύθερη
Παρουσίαση: 21.30
DJ Sets: 23.00 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.