Ο Αδριανος Παπαδεας στον f1rst.

Aυτην την Πεμπτη, (25/4) στις 22:00, ενας απο τους καλυτερους ελληνες dj, ο Αδριανος Παπαδεας, θα μας κρατησει συντροφια με της μουσικες επιλογες του οι οποιες διακρινονται για το μελωδικο αλλα και underground στυλ που της χαρακτηριζει.


Το ψηνεις;


Ο Αδριανος Παπαδεας ξεκινησε το μουσικο του ταξιδι το 1992 ως dj σε διαφορα τοπικα μουσικα clubs του νησιου των Σπετσων (απο οπου και καταγεται) και της Παρου.
Λιγο αργοτερα, αποφασισε να παει ενα βημα παρακατω κι ετσι μετακομισε στην Αθηνα για να ξεκινησει της σπουδες του πανω στον τομεα της μουσικης τεχνολογιας και σε εκεινη του μηχανικου ηχου.
Το 2005 εκανε το ντεμπουτο του ως ραδιοφωνικος παραγωγος στο Best 92,6 οπου και ειχε επιτελους την ευκαιρια να παρουσιασει της μουσικες επιλογες του σε ενα ευρυτερο και μουσικα πιο εκπαιδευμενο μουσικο κοινο. Συντομα εγινε εγινε πολυ γνωστος μιας και οι μουσικες επιλογες του, διακρινοντουσταν για τον μελωδικο αλλα και underground ρυθμο που ειχαν.
Δυο χρονια αργοτερα, εγινε μελος της δισκογραφικης εταιρειας The Sound Of Everything ,ως συνθετης αλλα και διοργανωτης διαφορων μουσικων εκδηλωσεων. Το καλοκαιρι της ιδιας χρονιας, κυκλοφορησε και την πρωτη του συλλογη με τιτλο Concealed Truth. Η επιτυχια της συλλογης ξεπερασε καθε προσδοκια  καθιερωνοντας ετσι τον Αδριανο ως εναν απο τους πιο δημοφιλεις ραδιοφωνικους παραγωγους και dj's στην Ελλαδα.
Τον Οκτωβριο του 2008 ο Αδριανος θα κυκλοφορησει το δευτερο μερος της μουσικης συλλογης Concealed Truth η οποια εγινε αμεσως best seller της dance μουσικης στην Ελλαδα, γεγονος που απεδειξε οτι η επιτυχια του, ηταν καθε αλλο, παρα τυχαια.
Το 2009, ο Αδριανος θα ψηφιστηκε απο το κοινο ως ενας απο τους top 5 dj's στην Ελλαδα, στα βραβεια του διαγωνισμου Best DJ.
Tον Ιουνιο του 2010, θα κυκλοφορησει το τριτο και τελευταιο μερος της μουσικης συλλογης του το οποιο θα γινει και αυτο best seller, οπως εξαλου και τα δυο πρωτα μερη.

Ο Αδριανος τωρα εργαζεται σε δικες του παραγωγες για την The Sound Of Everything και την Swift Records...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.