Η Magit Cacoon στον f1rst.

Η Magit Cacoon, ξεκινησε την επαφη της με την μουσικη και κατα βαση την ηλεκτρονικη μουσικη, σε πολυ νεαρη ηλικια, στην γεννετηρα της στο Tel Aviv. 
Λιγο αργοτερα, το 2008, θα μετακομησει στο Βερολινο οπου και θα αρχισει να ξεκιναει την καριερα της σε πιο ενεργητικο υποβαθρο μιας και τα μουσικα της ακουσματα ηταν παντα ενα βημα μπροστα απο τους υπολοιπους μουσικους παραγωγους-dj's της κατηγοριας της. 
Μετα απο τρια χρονια απο την εγκατασταση της στο Βερολινο, η Magit θα μπει στο ενεργητικο του Radio Lodge καθως επισης θα ιδρυσει και την δικια της δισκογραφικη εταιρεια με το ονομα Girl Scout, παντα σε συνεργασια με την δισκογραφικη που την ειχε αναδειξει (Upon You). H κινηση αυτη της επετρεπε πια πλεον να κυκλοφορει πιο ευκολα τα δικα της albums γεγονος που την εκανε γρηγορα γνωστη και στους κυκλους της deep house μουσικης, μιας και η μουσικη της ειχε αρχισει να αποκτα πολλα απο τα γνωρισματα της house.

Οταν η Magit δεν θα βρησκετε στο studio, θα παιζει την μουσικη της σε διαφορα clubs του Βερολινου αλλα και της υπολοιπης Ευρωπης προσπαθωντας να δημιουργησει δυνατα ακουσματα μιξαροντας στοιχεια της house, της techno αλλα και της ηλεκτρονικης μουσικης.

Το 2010 πια, η Μagit αναπτυξε μια αρκετα ευρεια προοπτικη για την χορευτικη μουσικη, παιζοντας στα πιο hot clubs της πολης καθως και σε διαφορα αλλα top house dance events σε ολη την Ευρωπη, γεγονος που την οδηγησε σε συνεργασιες με διαφορους κορυφαιους dj's αλλα και παραγωγους του ειδους.

Το 2011, ετος που ιδρυσε και την δισκογραφικη της (Girl Scout) αναδειχθηκε στην Γερμανια ως η πιο ανερχομενη γυναικα dj. 

Λιγους μηνες μετα την ιδρυση της Girl Scout, ηρθαν να προστεθουν στο ενεργητικο της και μερικοι πολυ καλοι της φιλοι αλλα και dj's ( P. Toile,Nunu, Astronivo, Me Nico Purman και Tigerskin) οι οποιοι την ειχαν βοηθησει και στην μεχρι τοτε πορεια της.

Ωστοσο, η ιδια δεν επαναπαυεται μιας και διαρκως δημηουργει διασυνδεσεις τοσο μεσω της δισκογραφικης της, οσο και μεσω διαφορων αλλων μουσικων δημιουργιων.

Η Μagit, συνεχιζει να δινει δυναμικα το παρον με τα perfomances της ανα τον κοσμο, παντα υπο την μουσικη υποκρουση, των δικων της, ιδιεταιρων, dark μουσικων ακουσματων.

Aυτην τη Παρασκευη, 26/7, συντονισου στον f1rst, στις 21:30 για μια διαφορετικη, deep house μουσικη εμπειρια...

be different...
be f1rst...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη και προς τους επισκεπτες του site αυτου.